22 Mayıs 2014 Perşembe

Cevizli Kakaolu Kek

Cevizli kakaolu kek tarifi yaparken en başta kıvamına dikkat edin. Kakaolu cevizli kek tarifini yaparken iyi kabaran kek için mutlaka tüm kek malzemelerinin oda sıcaklığına gelmesine özen göstermelisiniz. Malzemelerinizin oda sıcaklığına gelmesini beklemezseniz, kekiniz sabun kalıbı gibi olacak, iyi kabarmaz. Poğaça tariflerim bloğunda anlattığımız detayları dikkate alarak yine kek hamurunuzu da olabildiğince iyi karıştırmalısınız. Temel kural, kek hamuru kulak memesi kıvamına gelinceye kadar karıştırmaya devam edin. Kek tarifi için kakaolu cevizli kek tarifi ya da cevizli kakaolukek tarifi bağlantısına tıklayarak tarifimize gidİn. Sayfa Arama kelimeleri: Cevizli kakaolu kek, Kakaolu cevizli kek kek tarifi, iyi kabaran kek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder